Wij kopen jouw wagen ook als indien u niet bij ons koopt
Uw vragen over de verkoop van uw wagen...
Hoeveel is mijn wagen waard?

Dit is afhankelijk van de algehele staat, kilometerstand en onderhoudshistoriek van uw voertuig. Door deze gegevens in te voeren, bezorgen wij uw een nauwkeurige richtprijs, op basis van de gegevens die ons doorgegeven heeft. Ons vriendelijke bravoauto-team zal alles controleren en u de definitieve aanbiedingsprijs bezorgen na het zien van uw voertuig.

Waarom mijn wagen aan bravoauto verkopen?

bravoauto heeft, als onderdeel van Inchcape Group, meer dan 100 jaar ervaring in het kopen en verkopen van kwaliteitsvoertuigen. Met onze expertise en kennis zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten een uitstekende service en een eerlijke en concurrerende prijs voor hun wagen kunnen bieden. Bovendien zijn onze waardebepalingen niet gekoppeld aan de aankoop van een ander voertuig bij ons, wat betekent dat onze waardebepalingen steeds nauwkeurig en eerlijk zijn. Indien u geïnteresseerd bent in het inruilen van uw oude voertuig, kunnen wij u uiteraard ook helpen de juiste auto voor u te vinden. U kan online een kijkje nemen in al onze tweedehandswagens op voorraad.

Zijn er transactiekosten of verborgen kosten?

Nee. Indien u uw auto aan ons verkoopt, betaalt u geen transactie- of administratiekosten.

Wat gebeurt er met de wegenbelasting en verzekering van de auto die ik verkoop?

De resterende periode verkeersbelasting zal terugbetaald worden door de overheidsinstantie. U dient ook uw verzekering direct op te zeggen zodra u de auto heeft verkocht of uw gegevens bij uw verzekeringsmaatschappij wijzigen naar een nieuwe auto indien u deze vervangt.

Kan ik mijn wagen verkopen indien deze op financiering staat?

Ja. Het kan mogelijk zijn om uw wagen te verkopen, ook al is deze nog gefinancierd. Om dit te controleren, dient u contact op te opnemen met de financieringsmaatschappij die de verkoop van uw huidige wagen heeft geregeld. Indien zij akkoord gaan met een afrekeningsbedrag, bespreken we graag de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Breng gewoon de schikkingsofferte naar een van onze winkels en ons vriendelijke team zal u door het proces leiden.

Hoelang duurt het voordat ik de betaling voor mijn wagen zal ontvangen?

Zodra het papierwerk is ondertekend, kunnen we de betaling uitvoeren door elektronische overschrijving op de bankrekening van de geregistreerde houder.